Sorteo Domingo 12 de octubre

Dom. 12/oct/2008
1er. 2279
DAAA - Serie:18 - Folio:7
2do. 1458
3er. 3628

Felicidades a todos los ganadores ! y a los que no ganaron "Buena Suerte" para el próximo sorteo, recuerden visitarnos en balotas.com para conocer los datos que le ayudaran a ganar !
Recuerde verificar las letras de su chance también si ganó en el primer premio.

Comentarios

replicahorlogesnederland ha dicho que…
Het is mijn vriend's favoriete stuk op het moment en hij is al het dragen van replica horloges nederland het een stuk. Het is alsof elke keer dat we elkaar heeft hij het op. Het ziet er een beetje anders dan de meeste nep-Rolex horloges die er zijn en ik denk dat Rolex echt spijkerde de Yachtmaster II model met deze nieuwe en verbeterde design.

Het is een meer solide horloge, net wat een Yacht-master moet worden. Bezel voelt meer die er zijn en de kleur doodt het gewoon. Het draait net als het origineel. Handen en markers en 06:00 kleine chronograaf match kleuren replica horloges omega. De 6:00 chrono geeft u de datum hier wel op het origineel is een kleine secondewijzer. Behuizing voelt ook meer solide en het is volledig gepolijst roestvrij staal.

Dit model wordt geleverd replica horloges hublot in wit goud als een origineel dus zorg ervoor dat je weet dat wanneer gaat voor het. Het heeft de goede looks en glow en alles, maar imiteren witte goud van kwaliteit roestvrij staal is nooit een gemakkelijke zaak. Aangedreven door een Japanse automatische self-wikkeling beweging tijd is goed en nauwkeurig bijgehouden replica horloges rolex. Armband is two-tone geborsteld en gepolijst roestvrij staal.
Anónimo ha dicho que…
El desarrollo en este replicas relojes es sólo 3.12mm. En la actualidad, que es realmente impresionante! Yo de los últimos viajó en Miami, Florida, y además estaba considerando pasar un par de días en Key Largo saltar e idealmente terminar los zambullidas y acing las aptitudes importantes teniendo en cuenta el objetivo final para obtener mi falso replicas de relojes propulsados ​​buceo agua indómita plunging confirmación.

Entradas populares de este blog

Sorteo Gordito del Zodíaco Viernes 26 de mayo jugado el Viernes 2 de junio de 2023

Sorteo Gordito del Zodíaco Viernes 17 de febrero jugado hoy Viernes 3 de marzo de 2023

Sorteo Gordito del Zodíaco Viernes 25 de noviembre de 2022